Rinkenæs Efterskole Sønderjylland

Rinkenæs Efterskole er en skole for 8., 9., og 10. klasse, der vægter flerstemmig sang og musik. Vi har to ugentlige sangtimer med flerstemmig sang og en ugentlig fællessangtime. Hvis du gerne vil synge mere kan du også vælge minikor. Derudover har du mulighed for at vælge sammenspil/band og undervisning i forskellige instrumenter og solosang.

 
Mere end det

Ungdomsuddannelserne står lige for døren og derfor sætter vi fokus på et højt fagligt niveau, hvor vi samtidig tager hensyn til dine evner, så din faglighed udvikles bedst muligt. I det daglige har du lærerne lige omkring dig og kan få hjælp næsten døgnet rundt, og der er også afsat mindst en time om dagen til forberedelse. Du kan selvfølgelig tage afgangsprøve på FSA og FS10 niveau.

Skal du i 10 klasse vil du komme til at samarbejde med andre unge i Europa via Internettet, og der vil evt. blive mulighed for besøg og genbesøg.

Vi har et bredt udbud af valgfag, hvor du kan blive udfordret på både dine sportslige og kreative sider. Derudover har vi i årets løb mange forskellige arrangementer. Fx udlandsrejser, klasseture, musical, gospeldag og korstævner, sportsturneringer, musik- og foredragsarrangementer, temadage projektuger.
Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Rinkenæs Efterskole

Sejrsvej 100
Rinkenæs
6300 Gråsten

Følg os på Facebook