Hellebjerg Idrætsungdomsskole Vejle

Hellebjerg Idrætsungdomsskole er beliggende tæt ved Juelsminde by i det naturskønne Østjylland. Byen er i dag mest kendt som turistby med mange overnatninger i sommerhuse, på campingpladsen og i lystbådehavnen.

Skolens mange faciliteter ligger smukt placeret i det stærkt kuperede terræn tæt ved både skov og strand. Her udfolder de 156 elever sig, der har valgt at gennemføre deres 9. og/eller 10. skoleår på Hellebjerg Idrætsungdomsskole.

Fra Juelsminde er der gode busforbindelser til både Horsens og Vejle – ca. 1 times rejsetid.


Hellebjerg er en idrætsskole - og det kan mærkes i dagligdagen. En Hellebjerg-elev har typisk 10 - 15 idrætstimer på skemaet om ugen, hvortil kommer masser af frivillig idræt i fritiden, så det er nødvendigt, at man virkelig er interesseret i at dyrke idræt og udvikle sig på idrætsområdet.

På Hellebjerg vil vi gerne give en bred idrætserfaring, så man ikke nøjes med f.eks. at forblive en glimrende håndbold-spiller, men får øjnene op for andre, måske uprøvede idrætsdiscipliner.

Alle elever deltager i en grundlæggende idrætsleder-/træneruddannelse. Det sker ved at vælge en idrætsdisciplin (badminton, fodbold, golf og håndbold) man ønsker at specialisere sig i. Efter endt ophold har eleven gennemgået en uddannelse med teori, undervisningspraktik og tekniske/taktiske færdigheder.
Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Hellebjerg Idrætsungdomsskole

Jens Engbergs Allé 4
7130 Juelsminde

Følg os på Facebook