Halstedhus Efterskole Storstrøm

Halstedhus Efterskole modtager piger og drenge til 9. og 10. klassetrin. Skolen henvender sig hovedsageligt til dig, der er interesseret i ridning, golf eller fodbold. Og du skal vælge et af disse linjefag.

Ridelinie: Søger du udfordringer i ridning, så er mulighederne her. Du kan tage egen hest med, eller ride på skolens heste. Vi har ridehal med internationale mål, springbane mv. Du kan også tage ridemærker, ligesom skolen arrangerer ridestævner.

Golf linie: Søger du udfordringer i golf, så kan vi tilbyde rigtig gode faciliteter. Vi kan tilbyde 18 hullers golfbane lige uden for døren. Du vil blive trænet af pro-træner, ligesom du vil få fri adgang til golfbanen i din fritid på skolen. Vintertræningen foregår indendørs med svingtræning, put-spil mv.

Fodbold linie: Søger du udfordringer i fodbold, så har du alle tiders chance her. Vi har gode boldbaner, også med lys, så aftentræning er mulig. Vi deltager i Ekstrablads turnering, efterskoleturnering mv. Vi samarbejder med fodboldklubben Team Lolland, hvor vi kan træne på kunstgræs i vinterperioden. En god mulighed for at udvikle dig som fodboldspiller.

Foruden vores linier tilbyder vi en række valgfag, hvor du kan udfolde din kreativitet mv.

Valgfag: astronomi, musik, idræt, hjemkundskab, kreativ design, tegn & mal, smykker, psykologi mm.
Forskellen på et linjefag og et valgfag er undervisningstiden.

Udover den daglige almindelige boglige undervisning og de fag du har valgt, skal du deltage i madlavningen, rengøring samt i lettere vedligeholdelse af skolen.

Det meste af skoleåret følger vi ugeskemaet, men naturligvis har vi også plads til masser af anderledes oplevelser, hvor vi styrker fællesskabet. Det kan være emneuger, temadage, foredragsaftener mm.

Et af skoleårets største oplevelser er skituren, hvor vi er afsted en uge, får en masse motion samt frisk luft og bare har det supersjovt. Vi har skiinstruktører på de første dage, så hvadenten man har prøvet det før eller ej, skal man bare kaste sig ud i det.

Skolen ligger i Halsted 8 km fra Nakskov. Transport til og fra skolen kan foretages med bus 800, der kører til Odense, hvorfra der er andre transportmuligheder. Hver fredag kører der bus fra skolen via Vordingborg, Næstved og Køge til København. Denne bus returnerer til efterskolen søndag aften. Se priser under "forældresiden". Det er altså meget enkelt at komme hertil, uanset hvor i landet du bor.

Halstedhus Efterskole er røgfri skole.


Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Halstedhus Efterskole

Halstedhus vej 2
Halsted
4900 Nakskov

Følg os på Facebook