Glamsbjerg Fri- og Efterskole Fyn

Vi bor i udkanten af Glamsbjerg by i smuk natur, tæt op ad de store Krengerupskove. ?Skolen består af en efterskole med 98 elever og en friskole med 230 elever fordelt på alle klassetrin. Skolens bygninger er nye, bygget i årene 1973- 86, men som efterskole er den gammel, oprettet i 1898 som en Grundtvig/Koldsk skole, og det er stadig vores udgangspunkt. For os har barndommen og ungdomsårene selvstændig værdi. Det er her og nu at det sker, og det er nu at livet skal leves. Vi er som mennesker forskellige og har forskellige ideer med vores tilværelse.


På skolen lægger vi vægt på næstekærlighed og gensidig respekt som grundlæggende forudsætninger for retten til forskellighed. Skolelivet skal udfolde sig, ikke på trods af, men i kraft af vores forskellighed.Hos os kan du få et år med gode oplevelser, sjov og alvor, solid undervisning og personlig udvikling i et trygt miljø.Vi har en god skole for almindelige unge med mange interesser, og vi har gode tilbud i idræt, musik, friluftsliv, musik, drama, tekstil, billedkunst og medie.?

Du vil få en skoledag med kendte fag blandet med nye og spændende fag, og ind imellem er der lejrskoler og emneuger.

Vi tilbyder undervisning på 9. og 10. klassetrin, med de prøver i dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk, fysik/kemi og biologi, geografi, historie, samfundsfag og kristendom som undervisningsministeriet udtrækker, men kun i et etårigt forløb, vi optager altså ikke anden årselever.

Efterskolens elever bor i syv ens huse. I alle husene bor der både drenge og piger. Alle værelser har eget bad og toilet. Så hvis du er klar til det, vil et år på Glamsbjerg Fri- og Efterskole sikkert være det rigtige for dig, og du skal være meget VELKOMME. Hvis du og dine forældre har lyst til et besøg, behøver du bare at ringe i forvejen, så arrangerer vi en rundvisning med et par elever og en snak med en lærer.
Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Glamsbjerg Fri- og Efterskole

Krengerupvej 50
5620 Glamsbjerg

Følg os på Facebook