Flemming Efterskole Vejle

Flemming Efterskole er først og fremmest en boglig gymnastikefterskole. D.v.s at de boglige fag prioriteres højt. Vi tager din fremtid seriøst og giver dig de redskaber, som skal bringe dig i mål - først i form af en ungdomsuddannelse og senere en videregående uddannelse.
Gymnastikken fylder også meget i skemaet. Vi mener, at du gennem gymnastikken får oplevelser og færdigheder, som du kan bruge resten af dit liv. Vi laver ca. 25 opvisninger i løbet af foråret, og vi tør godt love, at du får en oplevelse ud over det sædvanlige. Når bifaldet tordner, og du står sammen med dine nye venner - det glemmer man ikke. Derudover deltager vi i en række konkurrencer inden for tumbling, TeamGym og Grand Prix gymnastik.

Profilfagene
Udover gymnastik har du mulighed for at vælge en række andre fag og dermed samtidig med gymnastikken dygtiggøre dig inden for fodbold, håndbold og musik. Du kan blande fagene og få lidt af det hele eller holde dig til ét af profilfagene og fordybe dig 100 %.

Flemming Efterskoles aktiviteter bygger på tryghed, tillid og tolerance. Vi tror på, at vi på den måde skaber optimale rammer for udviklingen af den enkelte elev og for fællesskabet.

Vi ønsker at understøtte en positiv udvikling af den enkelte elev ved at styrke dennes selvværd og livslyst.

Vi ønsker at understøtte fællesskabets udvikling ved hjælp af respekt og ansvar for hinanden i dagligdagen.

Vi erkender vigtigheden af, at både den enkelte elev og det store fællesskab får oplevelser og udfordringer, der sikrer såvel faglig dygtiggørelse som personlige kompetencer.
Kontakt information

75 67 30 89

Hjemmeside: Besøg

Facebook profil


Flemming Efterskole

Skolesvinget 1
8762 Flemming

Følg os på Facebook