Eisbjerghus Efterskole FynEisbjerghus Efterskole er en fremadrettet efterskole forankret i skoleformens traditionelle kvaliteter.


På Eisbjerghus Efterskole indgår eleverne i et forpligtende fællesskab, hvor nøgleord som åbenhed, imødekommenhed, hjælpsomhed og gensidig respekt er centrale begreber. 


Vi forventer, at eleverne udviser godt kammeratskab, samt medvirker til at alle, der deltager i skolens liv får en uforglemmelig oplevelse.


Vi lægger vægt på at lære - både individuelt og i fællesskaber. Et godt læringsmiljø er karakteriseret ved indbydende omgivelser, selvvirksomhed og arbejdsglæde.På Eisbjerghus Efterskole prioriterer vi indbydende omgivelser og en veltilrettelagt og målrettet undervisning. 


Vi forventer, at eleverne er selvvirksomme og at de har lyst til aktivt at deltage i undervisningen i både de prøveforberedende fag samt i de musisk/kreative aktiviteter.Vi værdsætter mangfoldighed og forskellighed.På Eisbjerghus Efterskole samarbejder vi med mange europæiske skoler, hvoraf en del bliver brugt til vore udvekslingsrejser. 


Vi undersøger de europæiske kulturers forskellighed og fordyber os i de indtryk, vi møder i det fremmede og ved besøg her på skolen. 


Vi fremmer interkulturel kompetence; det vil sige evnen til at arbejde sammen med nogen, der er forskellige fra os selv - nationalt, socialt, kulturelt og sprogligt.


Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Eisbjerghus Efterskole

Eisbjergvej 2
5580 Nørre Aaby

Følg os på Facebook