Dejbjerglund Efterskole Ringkøbing

Dejbjerglund Efterskole lægger stor vægt på fælles oplevelser, som f.eks. kan ske igennem gymnastik, idræt, oplevelser i naturen, fællesture og det daglige samvær i øvrigt.

Du bliver måske viking for en dag, prøver kræfter med kajaksejlads på Skjern Å og tilbereder din mad i naturen.
Du spiller guitar, måske er du med i et elevband. Du kommer til at synge, danse, spille teater og musical, hvis du vil.
Du får også en bred skoleuddannelse, som basis for din fremtid. De boglige fag er vigtige for os ! I øvrigt har vi trådløs netværk på hele skolen. Derfor er de bærbare computere fuldt ud integreret i undervisningen, ligesom smartboards er installeret i samtlige klasselokaler.

Vi laver masser af gymnastik, fokuserer på fodbold og håndbold og dyrker i det hele taget meget idræt – både de traditionelle discipliner, men vi prøver også kræfter med nye idrætsformer. Bl.a. har vi en aftale med Dejbjerg Golfklub, Skjern Håndbold og DGI Vestjylland.

Du får en instruktøruddannelse i enten fodbold, håndbold eller gymnastik. Med den i bagagen har du næsten ubegrænsede muligheder for at udvikle dig videre som instruktør.

I løbet af skoleåret er der mange arrangementer og anderledes dage. Du får en varieret skoleuge. Det syder af liv og aktivitet på vores skole. Hvis du elsker aktivitet og udfordring, så er Dejbjerglund Efterskole en god mulighed for dig.
Kontakt information

Hjemmeside: Besøg


Dejbjerglund Efterskole

Uglbjergvej 10
Dejbjerg
6900 Skjern

Følg os på Facebook