Agerskov Ungdomsskole Sønderjylland

Med åbenhed, tillid og livsglæde i centrum, ønsker vi på Agerskov Ungdomsskole at skabe en nutidig skole med tro på værdier i et fællesskab, hvor der er plads til forskellighed, hvor frihed og ansvar følges ad, og hvor eleverne ved en engageret indsats er med til at træffe beslutninger.

Ved at lade eleverne beskæftige sig indgående med de boglige fag, gymnastik og idræt samt kreative, praktiske og musiske fag giver vi de unge gode muligheder for personlig dygtiggørelse og opnåelse af erfaringer.
Herved sikrer vi den enkelte elev de bedste betingelser for en alsidig udvikling og opnåelse af et positivt livssyn.

På Agerskov Ungdomsskole fylder gymnastik og idræt en stor del af hverdagen.

Gennem vores valgfag har du selv mulighed for at bestemme, hvor meget ekstra gymnastik og idræt du ønsker. Eftersom vi lægger stor vægt på gymnastik og idræt, er følgende timer obligatoriske for samtlige elever:
-    Morgenløb året rundt
-    1 ugentlig idræt/svømmetime
-    4 ugentlige gymnastiktimer.

Derudover vil der gennem året være en række anderledes dage og uger, hvor samtlige undervisningstimer rettes imod idræt og gymnastik f.eks. gymnastikugen.

Du skal også være indstillet på længere cykelture, GPS-orienteringsløb eller andre fysiske aktiviteter gennem året. En stor del af undervisningen er valgfag, hvor du har mulighed for at vælge netop de sportsgrene, som interesserer dig. Gennem året deltager vi i diverse idrætstæver indenfor fodbold, håndbold og badminton.


Kontakt information

Hjemmeside: Besøg

Facebook profil


Agerskov Ungdomsskole

Vellerupvej 25
6534 Agerskov

Følg os på Facebook